Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În culorile Crãciunului (video)

ro

17 Nov, 2010 02:56 5136 Marime text

CADOURI_CRACIUN2.jpgCu mai bine de o lunã înaintea Crãciunului, magazinele sunt pline cu obiecte decorative specifice acestei sãrbãtori. Beculeţe colorate, brazi artificiali, globuri, nimic nu lipseşte de pe rafturile hipermarketurilor. Stocurile de cadouri au fost suplimentate, iar cumpãrãtorii nu au întârziat sã aparã. Oamenii spun cã vor sã cerceteze bine piaţa înainte de a lua o decizie, plus cã, în aceastã perioadã, preţurile sunt ceva mai mici.

CADOURI_CRACIUN1.jpgCei care viziteazã hipermarketurile în aceste zile vor avea parte de o surprizã coloratã. Rafturile sunt pline de obiecte decorative specifice Crãciunului, iar în mijlocul magazinelor au apãrut, mãreţi, brazi artificiali. Maşinuţe, pãpuşi, animale de pluş sau jocuri educative,toate aceste oferte variate de jucarii vin in intampinarea parintilor si bunicilor care doresc sa-si bucure micutii de sarbatori.

La mare cãutare în acest an sunt jocurile educative. Chiar dacã pãpuşile şi maşinuţele vor fi mereu în topul preferinţelor celor mici, pãrinţii se îndreaptã din ce în ce mai mult spre jucãrii care sã le dezvolte micuţilor diferite abilitãţi.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii