Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
23:57 22 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În jur de 900.000 de lei, pentru serviciul de depozitare a gunoiului și a deșeurilor nepericuloase de la nave (DOCUMENT)

ro

17 Aug, 2024 16:18 742 Marime text
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 30 august 2024.


Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, ca autoritate contractantă, a inițiat prin anunt de participare simplificat achiziția serviciului de depozitare a gunoiului și a deșeurilor nepericuloase preluate de la nave.

După cum se arată pe licitatiapublica.ro, sunt supuse achiziției serviciile de depozitare gunoi și deșeuri menajere provenite de la navele aflate la cheu (deșeuri nepericuloase). Serviciile se vor presta în conformitate cu prevederile caietului de sarcini nr. 33162/02.08.2024 și prevederile legislative aplicabile. Cantitatea de deșeuri ce urmează a se depozita este de aproximativ 1.500 t / an, respectiv 3.000 tone în decurs de doi ani.

Valoarea totală estimată a contractului e de 903.000 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 30 august 2024, la ora 15.00, când se deschid ofertele, în SEAP.

„Administrația portuară, prin intermediul Sucursalei de Servicii Port, efectuează în mod permanent colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor de la navele aflate la cheu în Portul Constanta, asigurând dotarea și disponibilitatea permanentă de prestare a serviciului de preluare a deșeurilor generate de nave, în conformitate cu necesitățile acestora si fără a le produce întârzieri nejustificate. În conformitate cu prevederile Convenției MARPOL și legislației specifice aferente domeniului privind colectarea deșeurilor în porturile maritime, fiecare navă sosită în port este obligată să predea gunoiul existent la bord echipelor de preluare aparținând administrației portuare“, menționează sursa citată.

Criteriul de atribuire e cel mai bun raport calitate – preț.

Persoanele ce dețin funcții de decizie în entitatea contractantă, precum si persoane din cadrul entității contractante ce pot influența conținutul documentației de atribuire și / sau desfășurarea procedurii de atribuire sunt:


• Consiliu de Administrație: Adrian-Daniel Gavruta, Dan-Alexandru Catană, Cătălin Diaconu, Elena Vlad, Mihnea-Claudiu Drumea, Suryan-Omar Dede; Chirilă Constantin

• Director General - Mihai Teodorescu, Director General Adjunct - Costin - Valeriu Avătavului, Director Executiv - Ileana-Mirela Bîrchi, Director Financiar - Maria Mergiu, Director Sucursale - Emil Sorin Banias, Serviciul Juridic și Guvernanță Corporativă - Consilier juridic cu atribuții delegate - Tănase Iulian Pepi, Șef Serviciu Achizitii Publice și Gestiune - Hermina Bectemir; Adrian Stănciuc - Serviciul Bugete și Control Financiar Preventiv

• Alți semnatari: Victor Emilian Dumitrescu - Coordonator Sucursala Servicii Port, Valentin Voicu - Șef Compartiment Tehnico - Economic, Mirela Liliana Mateiciuc - Expert Achiziții din cadrul Serviciului Achizitii Publice și Gestiune.


PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța. Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

Licitații Constanța
CN APM SA, achiziție de gaze naturale de peste 2,4 milioane lei, pentru centrale termice (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii