Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Medgidia, județul Constanța Tânăr reținut pentru mai multe infracțiuni. Amenințare și distrugere ar fi câteva din ele

ro

25 Jul, 2024 13:26 250 Marime text


Sursa foto: IPJ Constanța






La data de 24 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 24 ani, potrivit IPJ Constanța.
 

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu, amenințare și distrugere.
 
Astfel, la data de 22 iulie a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au fost sesizați de către un bărbat, de 32 de ani, cu privire la faptul că trei persoane i-ar fi provocat distrugeri autoutilitarei, parcată pe strada Peșterii din Medgidia. Ulterior, cele 3 persoane ar fi pătruns, fără drept, în locuința acestuia, amenințând-o pe soția sa cu acte de violență.
 
Ca urmare a probatoriului și a două percheziții domiciliare, polițiștii au descoperit și ridicat mai multe obiecte contondente.
 
Unul dintre bărbați a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, 25 iulie a.c., acesta va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.
 
 
 
Citește și
 Cele două poliţiste surprinse în timp ce vindeau alcool confiscat în Suceava au fost arestate pentru 30 de zile
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii