Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În negocieri cu PPDD Mihai Petre se întoarce şi candidează la parlamentare

ro

08 Oct, 2012 01:00 3138 Marime text
mihai_petre.jpgPreşedintele Partidului Poporului Dan Diaconescu promite câteva surprize în perspectiva alegerilor parlamentare. Una dintre acestea ar putea fi fostul democrat-liberal, Mihai Petre, dacă se va decide şi va semna adeziunea la PPDD. „Au fost nişte negocieri, deocamdată nu a semnat adeziunea, a rămas să se gândească şi să ne ofere un răspuns. Vom avea câteva surprize frumoase pentru parlamentare care se vor concretiza foarte curând", a precizat Gheorghe Slabu.

La rândul său, Mihai Petre preferă să păstreze misterul în jurul posibilei sale reveniri în viaţa politică. „Mai aştept câteva zile şi-mi voi anunţa opţiunea", a precizat fostul secretar general adjunct al PDL Constanţa.

Petre a fost exclus din PDL pe 18 iunie 2012, cu 17 voturi pentru excludere, patru voturi pentru demitere şi două abţineri pentru colaborarea cu un alt candidat în alegerile locale. Tot atunci a fost demisă de la conducerea organizaţiei municipale a partidului, deputatul Maria Stavrositu.

Reamintim că Petre a mai fost curtat de PPDD în vara acestui an, când i s-a propus să candideze în alegerile locale din partea formaţiunii lui Dan Diaconescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii