Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Oradea O doctoriță ar fi acuzată de colege de „fantezii sexuale și declarații de dragoste”

ro

26 Jun, 2024 14:59 1632 Marime text

Imagine cu rol ilustrativ









 
  • „O doctoriță cardiolog de la Spitalul Județean din Oradea își exasperează colegele cu live-uri și postări pe internet, inclusiv în timpul serviciului, pentru a le transmite declarații de dragoste. Cu atât mai greu de tolerat este faptul că a ajuns să comită greșeli profesionale grave, ce pot pune sănătatea și chiar viața pacienților în pericol“, relatează știripesurse.ro..
 
„La 41 de ani, doctorița se mândrește că a făcut trei facultăți: Litere la Oradea, Muzică la Cluj și Medicină la Oradea. Prin absolvirea celei din urmă a continuat exemplul mamei, filmată în 2015, împreună cu alți patru medici din Comisia de Expertiză a Casei Județene de Pensii, după ce, într-o singură lună, luase șpăgi de la 272 de pacienți pentru a le rezolva pensionări pe caz de boală“, potrivit știripesurse.ro.

„Femeia a fost condamnată de Tribunalul Bihor abia în vara anului trecut, la 3 ani de închisoare cu suspendare, interzicându-i-se totodată să mai profeseze, dar în toamnă a scăpat de pedepse din cauza deciziilor Curții Constituționale care au interpretat prescripția în favoarea inculpaților“, mai arată sursa citată.
 
Problemele au început în pandemie

Conform sursei citate, problemele doctoriței, spun colegii ei, au început în pandemie, în 2020, când, de teama Covid, și-a luat 3 luni de concediu și a cerut să fie mutată la Oncologie, unde pericolul infectării era mai mic. Un an mai târziu, comportamentul ei a devenit atât de deviant încât i-a șocat pe toți.

„«A început să posteze pe Facebook și pe TikTok, de multe ori din spital, în timpul serviciului, tot felul de declarații de dragoste pentru o colegă despre care afirma că în rezidențiat i-ar fi fost mentor».
«Te iubesc, soarele meu!», «Ești atât de frumoasă, visez să facem dragoste o viață întreagă», îi transmitea  «Cristianei».

«Îmi stârnește repulsie»

Doctorița hărțuită  respinge vehement orice legătură de orice fel, cu cea care o declara «iubita» sa.
«Bineînțeles că nu am avut nicio relație, dimpotrivă, îmi stârnește repulsie. Dacă un bărbat m-ar fi hărțuit așa, aș fi mers la Poliție», a precizat sursa citată

„De altfel, și colegii din spital afirmă că aceasta li s-a plâns de nenumărate ori de purtarea doctoriței, dar n-a sesizat nici conducerea unității, nici vreo instituție judiciară. «Spera că odată și-odată se va opri...», spune un medic.

Până s-o facă, însă, doctorița a transformat-o pe «dr. Cristiana» în «eroina» unui roman de dragoste, intitulat «Asta, pentru că m-ai iubit».

„Tu m-ai făcut actor, eu te-am făcut regizor!”

„«Colegei mele, fostului meu mentor, iubita mea, unică în viața mea», «Te iubesc pentru totdeauna», «Esența vieții mele, altarul sentimentelor mele pure și sublime, «De la flirt, ținut de mână, îmbrățișări pasionale cu rostogoliri una peste alta pe canapele, pe jos, de la atingeri și mângâieri care culminau cu plăceri extatice până la actul dragostei care reprezenta apogeul senzațiilor și sentimentelor duse până la epuizare», «A. nu își putea închipui viața decât în spital, lucrând alături de iubirea vieții ei, dr. Cristiana» - sunt câteva spicuiri din prezentarea pe care autoarea o face pe propriul site cărții dedicate „iubitei”, mai scrie stiripesurse.ro.

Mai mult,  și-a anunțat și public dragostea, descriind pătimaș presupusa relație pe Facebook și pe TikTok: „Medic primar radiolog dr. Cristiana, viața noastră bate orice film pasional de dragoste!!!! Tu m-ai făcut actor, eu te-am făcut regizor!”, conform sursei.

 
 Citește articolul integral pe stiripesurse.ro 
 
Caz șocant de hărțuire sexuală la Pitești! Bărbatul, prezentat în fața instanței
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii