Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În perioada 5-8 septembrie 2024 Vacanță la mare pentru 100 de copii din sistemul de protecție socială

ro

05 Sep, 2024 10:59 160 Marime text

Litoral, Sursa foto: ANAT




Vacanța de vară se termină la mare pentru 100 de copii care beneficiază de măsura protecției sociale în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului Bucuresti, Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) organizând pentru ei, în perioada 5-8 septembrie 2024, o tabără în stațiunile Mamaia și Jupiter.
 
ANAT reia din toamna 2024 seria taberelor pentru minorii din sistemul de protecție socială, în cadrul programului de responsabilitate socială pe care și l-a propus, si va organiza periodic vacante pentru astfel de copii, cu ajutorul membrilor sai, pe litoralul romanesc si in statiunile montane.
 
Tabăra de la mare îi are ca participanți pe minorii de la centrele Pinocchio, Casa Noastră și Noi Orizonturi ori aflați în grija asistenților maternali din sectoarele 3 și 4 ale Municipiului București.
 

„Vacanța lor este axată pe relaxare și distracție la malul mării, în parcurile Aqua Magic Mamaia, Aqua Park Poseidon Jupiter, Paradis Land Neptun și la Delfinariu Constanța, și se vor bucura de toate facilitățle oferite oaspeților de hotelurile Complex Modern Mamaia și Tismana Jupiter, ambele în sistem all inclusive”, se arată în comunicatul ANAT. 

 
 
 
 
Citește și
Bilanțul intervențiilor polițiștilor din cadrul IPJ Constanța, în minivacanța de Ziua Marinei Române (VIDEO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii