Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În plin sezon estival se deschide la Constanța primul restaurant Cocorico, Partener de Calitate Auchan România (GALERIE FOTO)

ro

26 Jul, 2024 17:11 268 Marime text
Sursă foto: AAylex ONE

Grupul AAylex ONE, producătorul brandului de carne de pui Cocorico, demarează un parteneriat cu Auchan Retail România și lansează un nou concept de restaurante ce vor fi amplasate în exteriorul hipermarketurilor Auchan. Prima unitate Artisan by Cocorico, cea mai nouă divizie a brandului din carne de pui naturală, se inaugurează pe 27 iulie, la Auchan Constanța Sud, transmite un comunicat din partea AAylex One.
 
Artisan by Cocorico propune consumatorilor un meniu compus exclusiv din preparate din carne de pui Cocorico, dezvoltate de Chef Dragoș Bercea, și este amplasat în proximitatea hipermarketului Auchan Constanța Sud (Șoseaua Mangaliei 195A), în locul fostei Terase Auchan. Deschis zilnic în intervalul 08-22.00, localul oferă  consumatorilor de toate vârstele o experiență multisenzorială, caracterizată de gustul delicios și aroma inconfundabilă a cărnii de pui fragede, rotisate.
 
Noul concept își propune să demonstreze versatilitatea cărnii de pui de calitate, să pună la dispoziția consumatorilor opțiuni  sănătoase și naturale din pui crescut sustenabil și în bunăstare și să susțină un stil de viață sănătos, accesibil oricui.
 
Sâmbătă, 27 iulie, începând cu orele 10.00, cu ocazia inaugurării, clienții vor avea parte de multe surprize: vor putea degusta cele mai bune delicatese Artisan by Cocorico, în cadrul unui show de excepție: spectacol culinar cu Chef Dragoș Bercea; se vor putea distra, cu jocuri pentru toți, de la mic la mare, dar afla și informații despre alegerea alimentelor sănătoase, alături de nutriționistul, supranumit și „antrenorul vedetelor” Alexander Florescu. Iar pentru primii 100 de clienți meniurile sunt GRATIS!
 

CEO-ul companiei, Cristian Bărbulescu, a declarat: „Suntem dedicați să oferim o alternativă autentică și sănătoasă pentru cei care își doresc să se bucure de o experiență culinară de calitate. Astfel, parteneriatul cu Auchan și lansarea noii divizii este încununarea unor eforturi susținute de ambele companii și, în același timp, un proiect de viitor. Ne bucurăm că putem pune la dispoziția multor români produse cu cele mai înalte standarde de calitate, într-o lume în continuă schimbare, unde obiceiurile de consum evoluează rapid. Noul concept reprezintă un centru unic în care carnea  noastră de pui ia forma nevoilor consumatorilor, de a avea la dispoziție specialități delicioase. Ne dorim ca împreună să putem oferi consumatorilor noștri produse accesibile, sănătoase, de calitate, specialități delicioase și hrănitoare”.

 

Ioana Toșa, Director Vânzări Auchan Retail România, a declarat: „Parteneriatul cu Cocorico reprezintă o continuare firească a proiectelor noastre de susținere a producătorilor locali și încă o dovadă a angajamentului Auchan de a oferi clienților alimente și preparate proaspete, de calitate. Odată cu acest parteneriat oferim clienților, dar și locuitorilor din proximitatea magazinelor Auchan, o variantă accesibilă și modernă de a servi masa atunci când vin la cumpărături”.

 
În cadrul localurilor Artisan by Cocorico din Auchan, clienții pot alege dintr-o selecție variată de preparate dezvoltate de Chef Dragoș Bercea. Rețetele au fost create utilizând doar produsele Ready-to-Cook și Ready-to-eat pregătite în fabricile din România ale grupului și respectând standarde înalte de calitate, cu grijă deosebită, pentru a se diferenția puternic de conceptele de tip “Junk Food”.
 
De la sandwich-uri și wrap-uri, la meniuri dedicate copiilor sau celebrul Cocorico Corn-Dog, meniul oferă multiple opțiuni pentru o alimentație sănătoasă, la prețuri accesibile, care vor satisface toate preferințele culinare ale consumatorilor de carne.
 
Preparatele se pot servi în restaurant și, de asemenea, comandate cu livrare acasă sau la birou, prin aplicația Glovo.
 
Despre Cocorico
 
Cocorico- The All- Natural Chicken Brand este brandul românesc specializat în carne de pui premium, recunoscut pentru calitatea superioară a produselor sale. Cu o tradiție de peste 40 de ani în industria alimentară, Cocorico se angajează să ofere consumatorilor opțiuni sănătoase și delicioase, bazate pe ingrediente naturale și rețete autentice. Pentru mai multe informații, vizitați www.cocorico.ro.
 
Despre Auchan
 
Auchan România are în portofoliu peste 430 de magazine, cuprinzând 28 de hipermarketuri clasice, 5 magazine ATAC Hiper Discount, 7 supermarketuri, magazinul Auchan Go și aproape 400 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care majoritatea în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro. Cu o cifră de afaceri cu taxe în 2023 de peste 1,6 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ omnicanal, modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, în fiecare zi, a încheiat sursa citată. 



Citește și:
Sortiment de carne tocată, rechemat de magazinele Auchan! Ce trebuie să facă clienții
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii