Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un preot a sfințit instalațiile defecte ale uzinei termice din Motru, ca să o facă să meargă. Locuitorii, lăsați fără căldură

ro

02 Jan, 2022 12:33 1982 Marime text
Un preot a sfințit instalațiile defecte ale uzinei care trebuia să asigure apa caldă și căldura în orașul Motru. 

Locuitorii orașului din Gorj nu mai au utilități din data de 30 decembrie, iar șeful instituției a recurs la această măsură de remediere complet inedită.

Societatea care trebuie să asigure confortul termic al locuitorilor din Motru, nu mai funcționează din data de 30 decembrie, din cauza unei defecțiuni. Problemele au început însă cu două zile mai devreme, potrivit  gorjeanul.ro.  Uzina nu are, oficial, conducere. 

Fostul administrator special și-a luat, cu de la sine putere, atribuții de director și s-a apucat să remedieze problema. Soluția găsită de el este șocantă și constă într-o slujbă religioasă susținută în uzină de un preot din zonă. Acesta a dat sâmbătă după-amiază cu aghiazmă peste instalațiile gripate, în timp ce salariații chemați să remedieze defecțiunea râdeau pe înfundate, potrivit sursei mai sus menționate. 














Înainte de defecțiune, în stocul uzinei se aflau 60 de tone de păcură.

Pe rețelele de socializare, localnicii din Motru arată că sunt supărați că îngheață în case, neînțelegând de ce nu se repune instalația în funcțiune, cine sunt adevărații vinovați, știut fiind că UAT-ul nu poate remedia avarii sau verifica păcură cumpărată de unitate.





















Sursa foto: pexels 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii