Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Suceava O profesoară acuză că ar fi fost amenințată și bătută de directoarea școlii

ro

14 Jun, 2024 15:00 653 Marime text



 
  • Un scandal în timpul orelor la o școală din Suceava a fost potolit abia după intervenția poliției. Directoarea este acuzată de o profesoară că a bătut-o și a amenințat-o. Incidentul ar fi avut loc joi.

Profesoara a ajuns la Urgențe și la medicul legist după ce a scăpat din mâinile directoarei. Directoarea școlii nu a făcut niciun comentariu după incidentul de la Școala Gimnazială Zamostea, însă profesoara, victima agresiunii, o acuză că, după incident, a fugit, conform știripesurse.ro

„Țipa, amenința și am vrut să o filmez, moment în care s-a năpustit asupra mea. A vrut să-mi smulgă telefonul, apoi s-a izbit pe jos ca și cum aș fi împins-o eu. Eu nu am atins-o. M-a zgâriat pe piept, pe mână, am solicitat ambulanța, medicul diagnosticând o contuzie toracică. Mi-a recomandat să merg la medicul legist”, a declarat profesoara.

 
Directoarea a fost și ea la spital

Singurul detaliu confirmat de directoare a fost că și ea s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe.

„Actuala directoare m-a amenințat că îmi taie capul și mi-l înfige în gard. M-a umilit, mi-a subminat imaginea mea ca profesor. Pe parcursul întregului an școlar m-a urmărit și mi-a făcut fotografii în cimitir, în curtea casei, pe stradă, oriunde și încearcă creare de tensiuni prin supraveghere.
 

 
 
Citește și
 
 UPDATE IPJ ConstanțaUn bărbat suspectat că ar fi furat mobilul unui călător, în timp ce se deplasa cu trenul, reținut pentru 24 de ore
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii