Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încep lucrările de amenajare a sensului giratoriu situat la intrare în Mamaia. Precizările Primăriei Constanța

ro

03 May, 2022 14:59 1740 Marime text
foto PMC

Primăria Constanța informează marți, 3 mai, că intersecția bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu va fi reconfigurată pentru fluidizarea traficului rutier și creșterea gradului de siguranță a conducătorilor auto. 

Astfel, execuția lucrărilor se va face etapizat, zona carosabilă va fi extinsă și se vor monta borduri, iar construcția este provizorie, fiind necesară pentru monitorizarea valorilor de trafic, astfel încât să permită ajustarea elementelor de semnalizare rutieră. 

Sursa citată mai precizează că resistematizarea va conține două variante de fluxuri auto: unul în perioada sezonului estival (cu flux prioritar pe direcția bulevardul Aurel Vlaicu - Năvodari) și unul implementat în extrasezon, când se vor aplica regulile de circulație dintr-un sens giratoriu.

Totodată, în perioada sezonului estival, se deschide varianta mediană cu prioritate spre stațiunea Mamaia.

Proiectul este unul complex și va include reconfigurarea intersecției bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu și planul de mobilitate aferent proiectului de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, mai arată documentul. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii