Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incepe Expo Ideal Mariaj Constanta

ro

25 Feb, 2010 04:02 1748 Marime text
expo_ideal_mariage.jpgRevista Ideal Mariaj organizează, în perioada 26 - 28 februarie, cea de-a doua ediţie Expo Ideal Mariaj Constanţa.

Evenimentul se desfăşoară în Complexul Expoziţional din Mamaia şi cuprinde multe surprize pentru viitorii miri, însă şi pentru simplii vizitatori. Una dintre acestea este şi programul artistic special pregătit pentru constănţeni. Elena Gheorghe vine la Expo Ideal Mariaj, alături de alte formaţii celebre, printre care se numără şi Red Blonde. De asemenea, vor avea loc prezentări de modă, iar vizitatorii pot câştiga, în cadrul tombolei, două rochii deosebite, una de mireasă purtată de Simona Pătruleasa în prezentarea de modă de la Expo Ideal Mariaj Bucureşti 2010, iar cealaltă, o rochie de seară Marithe purtată de Mihaela Rădulescu în pictorialul exclusiv pentru revista Ideal Mariaj. De asemenea, la tombolă se mai poate câştiga şi un colier de mireasă Emmerling oferit de Marithe, purtat de Anna Lesko de asemenea într-un pictorial exclusiv pentru revista Ideal Mariaj, colier lucrat manual din argint şi cristale Swarovski.

Rochia purtată de Simona Pătruleasa, semnată de Calin Events, este lucrată manual din 300 de trandafiri şi peste 50 de metri de organza, iar cea purtată de Mihaela Rădulescu este din mătase lucrată manual cu aplicaţii de dantelă şi broderie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii