Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident înfricoșător în București. Bărbat ce căra pe stradă cadavrul concubinei, într-un cărucior! Iată ce a declarat

ro

20 Jul, 2024 11:31 300 Marime text
foto: Pexels Un bărbat care căra pe o stradă din Sectorul 5 un cadavru al unei femei într-un cărucior, vineri seara, a fost observat de către trecători care au sunat la 112, acesta fiind depistat şi imobilizat apoi de către poliţiştii care s-au deplasat în zona indicată, informează Poliţia Capitalei.


Date oficiale

"La data 19.07.2024, în jurul orei 20,45, Poliţia Capitalei - Secţia 24 a fost sesizată, atât prin apel 112, cât şi în mod direct de către participanţii la trafic, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 5 a fost văzut un bărbat care mergea pe stradă, cu un cărucior în care s-ar afla cadavrul unei femei. Poliţişti din cadrul Secţiei 24 s-au deplasat în zona indicată şi au depistat bărbatul în cauză, în vârstă de 55 de ani, care a fost imobilizat. De asemenea, poliţiştii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 56 de ani", se precizează în informarea transmisă de Poliţia Capitalei.

Conform sursei citate, bărbatul a susţinut faptul că femeia ar fi concubina lui, pe care ar fi găsit-o decedată în locul unde cei doi convieţuiau, dorind să se deplaseze la cea mai apropiată staţie peco pentru a suna la 112, neavând telefon.

Bărbatul le-a spus jurnaliștilor că nu el a omorât-o pe iubita sa și că nu știe nici cauza morții. „Am lăsat-o vie”, a spus el, potrivit antena3.ro. 

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

În acest moment, activităţile sunt în desfăşurare, efectuându-se cercetarea la faţa locului, menţionează informarea transmisă de Poliţia Capitalei.

Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. 



Sursa: Agerpres.ro. 



Citește și:

Curtea de Apel a mărit pedeapsa! Autoarea crimei „cu sânge rece” dintr-un hotel din Mangalia, condamnată la 16 ani de închisoare! MINUTA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii