Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 08 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incredibil ce pensie are Irinel Columbeanu, după recalculare! Cum se descurcă fostul milionar

ro

08 Sep, 2024 14:43 195 Marime text
Irinel Columbeanu. Foto: Facebook/Irinel Adrian ColumbeanuIrinel Columbeanu, fostul milionar care odată se bucura de un stil de viață extravagant, are o pensie de 2.000 de lei după marea recalculare. Din păcate banii nu îi ajung fostului milionar de la Izvorani nici pentru a-și acoperi cheltuielile de la azil. 

Potrivit Realitatea Plus, Irinel Columbeanu locuiește acum într-un azil de bătrâni, unde numai cazarea costă 3.500 de lei. În urmă cu ceva timp, prietenii omului de afaceri au fost nevoiți să strângă donații pentru a-i plăti acestuia datoriile.

Serghei Mizil a fost prezent în platoul Realitatea Plus, unde a abordat diverse subiecte, printre care relația sa cu Irinel Columbeanu. Mizil a dezvăluit aspecte mai puțin știute din viața fostului milionar de la Izvorani.  
  • Serghei Mizil:  Am fost prieten cu el inca din copilarie. Dupa aia ne vedeam pe la petreceri, nu am avut o relatie asa stransa. Am facut emisiunea ca sa-l ajut, si imi pare bine ca l-am ajutat si mi-au sarit toti in cap ca a fost regie.Eram la o carciuma la Snagov, ca doar nu puteam sa fiu la biblioteca, si a venit cu un prieten de-al meu care il ducea la azil. Azilul e la 10 metri de casa mea. A venit la masina, saracul manca asa, in gol, si mi-a spus ca nu mancase de trei zile. Si am sarit sa il ajutam. Eu sunt prieten cu patronul azilului, si l-am ajutat. Apoi toata lumea mi-a sarit in cap ca am facut totul ca sa impresionez, ca ii taiam mancarea. Fata mea a avut un accident si are probleme cu degetele. Am vazut ca nu poate sa taie ea, de aia am taiat.
  • Oamenii m-au intrebat „de ce il ajuti pe asta”. Daca pot sa ajut un om de ce sa nu il ajut.
  • Parerea mea, el cand a avut AVC-urile nu mai stie ce a facut nici cu casa, nici cu banii, zicea ca i-a dat uneia. Are momente de luciditate, dar are si momente grele. Pai cu i-a dat casa? I-a dat banii, ce s-a intamplat? Casa a luat foc.
  • Realitatea PLus: Toata lumea zice sa nu il compatimeasca pentru ca atunci cand avea milioane s-a afisat peste totADVERTISINGSerghei Mizil: Eu le-am spus tuturor: A facut rau cuiva? A furat banii cuiva? Avem boala pe un om care a facut bani. Dar nu a facut bani cu statul, nu a facut talharii, nu a furat, nu l-a prins cu nimic. Omul si-a facut banii lui. Si acum daca i-a pierdut, sa nu mai ajut pe cineva cu care am copilarit?
  • Realitatea Plus: E adevarat ca toti care roiau in jurul lui au disparut ca tantarii cand dai cu DTT?
  • Serghei Mizil: Pai ma uitam cand am fost la ziua lui acum nu stiu cati ani si era o casa cu sute de oameni, acum la ziua lui am fost trei persoane din copilarie. Cine sa mai vina. Dar lumea l-a ajutat. La mine in emisiune am strans bani. Am facut un cont, contul lui. A avut un moment mai placut acum, a venit si fata lui.
Sursa: Realitatea Plus 

Citește și: 

Succes pentru fiica lui Irinel Columbeanu în America. O elevă model la liceul din Malibu. "Speră să devină avocat, neurochirurg sau scriitor"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii