Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 02 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Indicatorul „Accesul Interzis“ din zona Pescărie, ignorat de mai mulți șoferi care vor să ajungă cu mașina pe plajă (GALERIE FOTO)

ro

02 Aug, 2024 12:28 501 Marime text
Mai mulți șoferi care au dorit să ajungă cu mașina cât mai aproape de malul mării au fost observați astăzi cu mașinile pe nisip în zona Pescărie din Constanța. 

Tocmai pentru a se evita astfel de situații, în zonă a fost amplasat un indicator Accesul Interzis încă de acum câteva luni, dar mulți trec nestingheriți pe lângă acesta. 

Situația nu este nouă, dar se pare că nimeni nu îi sancționează pe conducătorii auto dornici să aibă mașina cât mai aproape atunci când stau la plajă. 

O persoană care locuiește în zonă a declarat pentru ZIUA de Constanța că a observat un vecin care le spune șoferilor să intre liniștiți cu mașina acolo deoarece ar fi loc de parcare. 

Amintim că potrivit prevederilor O.U.G. 19/2006 constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 10.000 lei (RON) şi 20.000 lei (RON) săvârşirea de către persoane fizice sau juridice a următoarelor fapte:

k) circulaţia sau staţionarea autovehiculelor pe plajă, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor;

Citește și: 

Amendă uriașă pentru șoferul care a intrat cu mașina pe plaja de la 23 August
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii