Înființarea rețelei de gaze naturale din comuna Poarta Alba din județul Constanța a fost contestată la CNSC
Înființarea rețelei de gaze naturale din comuna Poarta Alba din județul Constanța a fost contestată la CNSC
28 Feb, 2022 00:00
ZIUA de Constanta
2311
Marime text
- Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 375/C1/366 la contestația înregistrată de SC INSPET SA din Ploiești
- Contestația a vizat licitația deschisă, organizată în vederea atribuirii contractului de achiziție „Proiectare și execuție lucrări aferente obiectivului de investii – Înființare distribuție de gaze naturale în comuna Poarta Alba, județul Constanța”
- CNSC legal investit a decis să respingă ca inadmisibilă contestația formulată de SC INSPET SA, în contradictoriu cu UAT Poarta Albă
- Decizia este obligatorie iar împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de
10 zile de la comunicare
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 375/C1/366 la contestația nr. 857/16.02.2022, înregistrată la Consiliul
Național de Soluționare a Contestațiilor sub nr. 8287/16.02.2022,de SC INSPET SA, cu sediul în Ploiești, împotriva documentației de atribuire publicate în SEAP la 06.02.2022, întocmită de către comuna Poarta Albă în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii licitație deschisă, organizată în vederea atribuirii contractului de achiziție publică având drept obiect: „Proiectare și execuție lucrări aferente obiectivului de investii – Înființare distribuție de gaze naturale în comuna Poarta Alba, județul Constanța”.
Contestatoarea a solicitat admiterea contestației și obligarea autorității contractante să completeze cerințele privind experiența similară.
În luarea deciziei CNSC legal investit a decis să respingă ca inadmisibilă contestația formulată de SC INSPET SA, în contradictoriu cu UAT Poarta Albă.
Decizia este obligatory iar împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de
10 zile de la comunicare.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Modernizarea iluminatului public în orașul Cernavodă a fost contestată de două firme. Ce a decis CNSC?
Procedura de achiziție pentru noile stații de autobuz din Constanța a ajuns în etapa finală. Cât mai avem de așteptat până vor deveni funcționale?(DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii