Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Influența Lunii pline din iunie din punct de vedere astrologic

ro

16 Jun, 2024 12:00 684 Marime text




 
  • Influența Lunii pline este o invitație de a valorifica energia cosmică pentru a ne împuternici viața. În fascinantul horoscop chinezesc, sosirea Lunii pline este percepută ca un eveniment de mare însemnătate, deoarece se crede că intensifică trăsăturile distinctive ale fiecăruia dintre cele 12 animale care alcătuiesc acest sistem zodiacal antic.

Această Lună Plină din iunie este prezentată ca un moment de apogeu și de revelație, oferind o oportunitate unică pentru reflecție profundă, creștere personală și un impuls către noi inițiative. Dragonul de Lemn, simbol al înțelepciunii și puterii, se poziționează ca maestru al acestei energii transformatoare, ghidând și amplificând efectele sale pozitive în fiecare dintre semnele zodiacale, potrivit știripesurse.ro.

Energia lunară care străbate această perioadă de plinătate are puterea de a ne influența emoțiile și deciziile, sporindu-ne intuiția, creativitatea și capacitatea de a ne conecta cu ceilalți. De aceea, este recomandat să acordăm o atenție deosebită semnelor care ne înconjoară în aceste zile, deoarece acestea pot fi indicii ale unor noi oportunități sau provocări care ne așteaptă.

Când va fi Luna Plină din iunie 2024?

În universul astrologiei, fiecare Lună Plină se prezintă ca o pânză albă, colorată de energiile planetelor și stelelor care o înconjoară. Cea din 22 iunie, în special, va fi scăldată în vibrația Capricornului, un semn asociat cu ambiția, disciplina și responsabilitatea.
 
Însă, dincolo de specificul fiecărei luni pline, acest ciclu lunar în general este asociat cu culminații, iluminări și eliberări. Este un moment propice pentru a culege roadele a ceea ce s-a semănat, pentru a renunța la ceea ce nu ne mai servește și pentru a atinge noi culmi.
 
Citește și
 
Horoscop pentru duminică, 16 iunie 2024. Zile favorabile curățeniilor generale pentru una din zodii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii