Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informații de ultim moment de la Poliție despre tinerele implicate în conflictul din zona City Mall din Constanța (VIDEO)

ro

28 Oct, 2022 12:10 5351 Marime text
imagine de la eveniment, foto: amator
Un scandal între două tinere a avut loc în zona City Mall din municipiul Constanța. 

Oficial de la IPJ Constanța 
  
În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care 2 persoane se agresează fizic, vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 1 s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.
 

Până la acest moment au fost identificate tinerele în cauză, urmând a fi audiate. Precizăm faptul că nu există nicio sesizare referitoare la incidentul respectiv., transmite IPJ Constanța. 

 
Totodată, polițiștii s-au autosesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

 
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu, cele două au fost identificate. Este vorba despre două minore, una în vârstă de 14 ani și cealaltă în vârstă de 15 ani. Ele urmează să fie audiate. Una dintre ele a fost audiată. Cealaltă urmează să fie audiată în cursul zilei de mâine împreună cu reprezentanții legali. Până în acest moment nu s-a depus nici o plânger sau sesizare legată de acest eveniment.
 
S-a întocmit un dosar de cercetare penală. În funcție de rezultatul anchetei vor fi dispuse măsuri legale care se impun. 

Imagini de la eveniment, aici

Scandal în zona City Park Mall. Două tinere s-au luat la bătaie (VIDEO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii