Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

InfoTrafic Se circulă în condiții de ceață densă pe Autostrada Soarelui și pe alte șosele din țară

ro

04 Feb, 2020 07:35 2183 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă ca efect al manifestărilor meteo nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.
 
Semnalăm că pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul kilometric 10 – 65, între localitățile București și
Lehliu Gară, județul Călărași, se circulă în condiții de ceață densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri.
 
Pe DN 1 București – Brașov, plouă între kilometrii 105 (oraș Comarnic, județul Prahova) și 138 (stațiunea Azuga, județul Prahova), carosabilul fiind umed. Valorile de trafic sunt reduse la această oră.
 
În județul Prahova, pe DN1 București – Ploiești, pe sensul către Capitală, între kilometrii 41+600 de metri – 53+300 de metri, între localitățile Bărcănești și Pucheni, se efectuează lucrări de montare a separatoarele de sens, motiv pentru care banda a doua de pe ambele sensuri va fi restricționată. Circulația rutieră se va desfășura dirijat, cu ajutorul echipajelor de poliție rutieră.
 
„Pe timp de ceață, sfătuim conducătorii auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile”, transmite InfoTrafic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii