Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din Constanța

ro

20 Jul, 2024 17:43 158 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
 
  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
La data de 19 iulie 2024 în jurul orei 12.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 2 Poliție au identificat o femeie, de 54 de ani, care a condus un autoturism pe strada Soveja.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că aceasta are permisul de conducere retras din motive medicale, iar autoturismul are inspecția tehnică periodică expirată.
 
Femeia a fost sancționată contravențional, în baza OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice. 
 
La data de 19 iulie 2024, în jurul orei 19.45, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Albatros din satul Poiana, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs. 
 
La data de 19 iulie 2024, în jurul orei 20.10, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Medgidiei din comuna Cuza Vodă, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. 
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 
 
La data de 19 iulie 2024, în jurul orei 21.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 3 Poliție au identificat un bărbat, de 64 de ani,  care a condus un autoturism, pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 
 
La data de 20 iulie 2024, în jurul orei 11.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia - Biroul de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la 
faptul că pe DC 26, în apropierea satului Conacu, s-a produs un accident rutier.
 
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 42 de ani, ar fi condus un moped, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe câmp. 
 
În urma accidentului rutier, bărbatul a fost ușor rănit.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 
 
În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Județul Constanța: Bărbat din localitatea Cogealac, arestat pentru contrabandă asimilată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii