Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracțiuni la regimul rutier. Iată ce au constatat polițiștii din județul Constanța

ro

30 Jun, 2024 15:22 136 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
 
  • În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.

La data de 28 iunie 2024, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe DN 38, în comuna Agigea, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

Cu ocazia efectuării controlului documentelor, bărbatul ar fi prezentat un permis de conducere fals, care ar fi fost emis de autoritățile unei alte țări. 

La data de 29 iunie 2024, în jurul orei 2.05, polițiști din cadrul Poliției Orașului Negru Vodă au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe soseaua Constanței fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

La data de 29 iunie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Negru Vodă au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe D.J. 391 fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 29 iunie 2024, în jurul orei 08.45, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe Calea București fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 29 iunie 2024, în jurul orei 10.55, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada General Vârtejanu s-a produs un accident rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 69 de ani, ar fi condus un autovehicul și art fi lovit un alt vehicul, parcat.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 29 iunie 2024, în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 4 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism se deplasează haotic pe strada Caraiman.

La scurt timp, vehiculul în cauză a fost interceptat de polițiști.

Șoferul a fost legitimat și identificat, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 39 de ani. 

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 iunie 2024, în jurul orei 00.50, polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au identificat un bărbat, de 46 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 38, în comuna Topraisar, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 iunie 2024, în jurul orei 11.50, polițiști din cadrul Poliției Orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Șerban Vodă din satul Ciobanu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Mandate puse în aplicare de polițiștii din Constanța. Iată de ce
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii