Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracțiuni rutiere depistate de polițiștii din Județul Cluj

ro

21 Oct, 2023 12:44 885 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 21 octombrie 2023, în jurul orei 00.05, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 7 Poliție au depistat pe strada Platanilor un bărbat, de 30 de ani, care conducea un autoturism deși nu deținea permis de conducere.
 
La data de 21 octombrie 2023, în jurul orei 00.05, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 7 Poliție au depistat pe strada Platanilor un bărbat, de 30 de ani, care conducea un autoturism deși nu deținea permis de conducere, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.
 
Totodată, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și cel pentru detectarea substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice, acesta refuzând recoltarea.
 
În cauză, polițiștii au demarat cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
 
La data de 20 octombrie 2023, în jurul orei 14.15, polițiștii din cadrul Poliția Orașului Huedin au oprit în trafic, pe strada Fildului din localitate, un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a fost înregistrată o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a încheiat sursa citată.
 

Citește și:
IPJ Cluj: Bărbat reținut, ulterior arestat preventiv pentru furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii