Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inotatorii din Mangalia nu au o piscina omologata

ro

16 Oct, 2009 02:56 2940 Marime text

campionat_inot.jpgLa Centrul Cultural „Euxin" din Mangalia a avut loc, ieri, deschiderea oficială a primei ediţii a Campionatului de Înot, derulat sub genericul „Ia Atitudine", organizat de Club Sportiv „Noua Generaţie" din localitate. S-a anunţat, cu această ocazie, programul competitiţional, la care s-au înscris sportivi născuţi între 1994 şi 2006.

Întrecerile vor avea loc sâmbătă, 17 octombrie, începând cu ora 10.00, la bazinul aparţinând Pavilionului „B" al Sanatoriului Balnear Mangalia, urmând ca, la ora 13.00, să fie desfăşurată festivitatea de premiere.

„Mangalia nu are, până la ora actuală, un bazin în care sportivii care doresc să obţină performanţă să se poată antrena. În timp ce noi ne antrenăm în piscină cu apă sărată, competiţiile au loc întotdeauna în apă dulce, fapt care le creează sportivilor din Mangalia un serios handicap. Aşa se face că, prin acest campionat şi cu ajutorul mass-media, doresc să încep o amplă campanie de sensibilizare a tuturor autorităţilor competente, pentru ca oraşul să poată beneficia, pe viitor, de o piscină omologată pentru concursuri de nivel naţional şi internaţional", a declarat organizatorul competiţiei, preşedintele Clubului Sportiv „Noua Generaţie", prof. Ciprian Broască.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nec 19 Oct, 2009 18:11 In ultimii ani de liceu, 1963-1964, cu vreo doi-trei colegi de clasa, abia asteptam ca paznicul sa deschida uriasa usa metalica a bazinului de inot al Sanatoriului Balnear Mangalia si sa ma delectez, pana dupa miezul noptii, in apa calda de mare. Nu a iesit niciunul dintre noi campion, dar nu am putut intelege de ce marii inotatori nationali se formau in centre precum Timisoara, Bucuresti, Braila etc. Promisiuni au fost facute o multime, dar au murit rand pe rand. Dupa Evenimentele din Decembrie 1989, chiar s-a crezut ca un asemenea proiect se va finaliza in curtea actualului GSI "I.Banescu". Pe cand campioni mangalieni?