Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea Acțiune de conștientizare a consumului de substanțe psihoactive, la Școala Gimnazială Sarichioi

ro

01 Feb, 2022 16:30 2109 Marime text


Marți, 1 februarie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea (IJJ) au desfăşurat în parteneriat cu reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Tulcea activităţi de informare, educare și conștientizare la Școala Gimnazială Sarichioi.
 
Activitățile de astăzi fac parte din proiectul „Dincolo de aparențe 2021-2022”, în cadrul căruia vor fi dezbătute consecințele negative ale consumului de alcool și substanțe psihoactive în rândul elevilor.
 
Jandarmii din cadrul Compartimentului Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale au purtat discuții libere cu elevii din clasele a VII-a cu privire la efectele consumului de alcool și riscurile asociate consumului de substanțe psihoactive, potrivit IJJ Tulcea. 
 
Principalul scop al întâlnirii a fost înțelegerea corectă și explicarea termenilor uzuali în problematica drogurilor, conștientizarea elevilor cu privire la riscurile la care se expun  și existența consecințelor atât în plan legal, cât și în cel psihic și fizic.
 
Activităţile de acest gen vor continua şi în alte instituţii de învăţământ pe parcursul anului școlar, mai arată sursa citată.

Sursa foto: IJJ Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii