Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Instruire la înălțime Tabără de instrucție pentru militarii Brigăzii 9 Mecanizată "Mărășești" Constanța (FOTO)

ro

04 Mar, 2024 16:36 546 Marime text

Militarii structurilor de cercetare din cadrul Brigăzii 9 Mecanizată "Mărășești" Constanța, se instruiesc, în perioada 26 februarie – 09 martie, în zona cabanei Brădet, județul Brașov, în cadrul taberei de instrucție la munte-iarna.

Pe parcursul programului de instruire, militarii își perfecționează deprinderile privind instrucția, prin exersarea pozițiilor de tragere, a tehnicilor de deplasare, de urcare și coborâre a pantelor și de ocolire a obstacolelor, transmit reprezentanții Brigăzii 9 Mecanizată "Mărăşeşti".

De asemenea, au fost executate deplasări în mediul montan pe distanțe variabile, unde s-au pus în aplicare tehnicile necesare pentru acordarea primului ajutor și transportul unui militar rănit, militarii formându-și și perfecționându-și deprinderile necesare pentru ducerea acțiunilor în teren muntos-împădurit, pe timp de iarnă.


De asemenea, militarii exersează procedee de cercetare și supraveghere a zonelor de spate, de contact și adâncime ale dispozivului inamicului, de pătrundere/înapoiere în/din zona de contact și adâncime a inamicului.

foto: Brigada 9 Mecanizată "Mărăşeşti"


Citește și:

Știri ConstanțaAvansări în grad la Brigada 9 Mecanizată "Mărășești" (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii