Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnirea reprezentanților Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România cu noul Consul General al Republicii Turcia la Constanța

ro

24 Oct, 2024 09:11 350 Marime text
O delegație a Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România, condusă de președintele Gelil Eserghep, a efectuat, miercuri, 23 octombrie 2024, o vizită noului Consul General al Republicii Turcia la Constanța, Ozan Çakır. În cadrul discuțiilor, președintele Gelil Eserghep a prezentat activitățile Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România și a vorbit despre preocupările comunității în domeniul păstrării valorilor identitare. De asemenea, președintele UDTTMR a subliniat buna colaborare dintre etnicii tătari și cei turci, prin intermediul celor două organizații care îi reprezintă oficial, dar și rolul important pe care Muftiatul Cultului Musulman din România îl are în rândul celor două comunități.


Atât membrii delegației UDTTMR, cât și Consulul General al Republicii Turcia la Constanța au încheiat întrevederea cu promisiunea de a consolida, în viitor, bunele relații pe care Uniunea le are cu Consulatul, prin implementarea unor proiecte comune.

Citește și

BEC a admis candidaturile propuse de UDTTMR și UDMR pentru Camera Deputaților (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii