Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție de urgență a ARSVOM, pe Marea Neagră! Un marinar are nevoie de îngrijiri medicale

ro

10 Jun, 2024 14:09 533 Marime text
SAR APOLLO din nou în misiune Medevac în zona Sulina! Unul dintre membrii echipajului M/V ARISTA necesită a fi transportat la spital

Potrivit ARSVOM, astăzi, 10.06.2024, în jurul orei 12:20, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a primit o nouă solicitare de intervenție tip Medevac.

La bordul navei M/V ARISTA, ce navighează sub pavilion Panama, un membru al echipajului necesită a fi transportat de urgență la spital. 

„Amintim faptul că în data 08.06.2024, echipajul navei Arista a solicitat intervenția ARSVOM pentru a se acorda îngrijiri medicale unui  navigator aflat la bord. 
Nava SAR APOLLO, din cadrul ARSVOM, împreună cu o asistentă medicală, din cadrul Serviciului de Ambulanță Sulina, s-a deplasat cu toată viteza către nava MV ARISTA și au acordat îngrijiri medicale. La acel moment nu a fost necesară debarcarea pacientului, acesta a rămas la bordul navei“ - au precizta reprezentanții ARSVOM.

Deoarece starea bărbatului nu s-a îmbunătățit, a fost efectuată o nouă solicitare către Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, în vederea efectuării operațiunii Medevac, respectiv debarcarea bărbatului, predarea către serviciul de ambulanță și transportarea acestuia la spital.

„În acest moment intervenția este in curs de desfășurare.Vom reveni cu amănunte“ - au mai menționat reprezentanții ARSVOM.

Citește și: 

Nava Sar Apollo răspunde unei solicitări de urgență în zona Sulina! (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii