Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție pe insula Sacalin Trei persoane, dintre care un minor, salvate de polițiști de frontieră

ro

12 Aug, 2024 14:11 315 Marime text

Sursa foto: Facebook/ Politia de Frontiera romana





În seara zilei de 11.08.2024, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au fost semnalați prin Serviciul Național Unic pentru Situații de Urgență 112, cu privire la faptul că trei persoane, dintre care un minor, se află la bordul unei ambarcațiuni în zona insulei Sacalin.
 
Întrucât nu au apreciat corect viteza de deplasare și pentru că se înnoptase, turiștii nu s-au mai putut orienta pentru a ajunge în siguranță la țărm.
 
O ambarcațiune din cadrul Grupului de Nave Sulina, cu doi polițiști de frontieră la bord, buni cunoscători ai zonei, au găsit persoanele în scurt timp și le-au însoțit în siguranță la mal, anunță reprezentanții Poliției de Frontieră.
 
 

„Tudor și Titi sunt cei doi polițiști de frontieră care au dat dovadă de promptitudine și profesionalism! Să cunoști bine zona, să te poți orienta în condiții de vizibilitate redusă pe Marea Neagră și să efectuezi manevre în condiții hidro-meteorologice nefavorabile nu este deloc ușor!

Totul e bine când se termină cu bine!”, spun cei de la Poliția de Frontieră.

 
Sursa foto: Facebook/ Politia de Frontiera


 

„Vă mulțumim din suflet! Sunteți super receptivi la nevoile turiștilor! Suntem mândri că încă există astfel de oameni! Vă dorim în continuare putere de muncă pentru a ajuta oamenii aflați în dificultate!”, așa a sunat și  mesajul de mulțumire a lui Dorin, care a reușit alături de polițiștisă își ajute familia.
 

 
 Citește și
Polițistul de frontieră al anului 2024 - Comisar șef de poliție Vancea Ionel din cadrul Gărzii de Coastă

 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii