Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevederea ministrului apărării naționale cu ambasadorul Israelului la București

ro

23 Sep, 2024 12:46 307 Marime text

Sursa foto: MApN
 
 
Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a primit luni, 23 septembrie 2024, la sediul MApN, vizita de curtoazie a noului ambasador al Statului Israel la București, Lior Ben Dor.

Discuțiile dintre cei doi oficiali au vizat aspecte importante privind situația geopolitică și de securitate globală, în special situația de securitate din regiunea Mării Negre, pe fondul războiului de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei și a tensiunilor din Orientul Mijlociu.
Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, i-a urat succes ambasadorului Statului Israel în îndeplinirea mandatului său în România exprimându-și, totodată, convingerea că relațiile bilaterale vor continua să se dezvolte pe coordonate solide, în beneficiul ambelor state, având în vedere cooperarea avansată dintre cele două armate în domeniul tehnologiei și industriei de apărare, a precizat MApN.

La finalul întrevederii, cei doi oficiali au convenit asupra menținerii unui dialog deschis și a coordonării strânse în vederea avansării proiectelor bilaterale de cooperare în domeniul apărării și consolidării securității regionale și internaționale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii