Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ioana Mihăilă „Medicii sunt eroii acestui război cu un virus perfid. De ce nu-ţi pasă de ei, Florin Cîţu?”

ro

18 Nov, 2021 13:27 1465 Marime text
  • Ioana Mihăilă face precizări despre lipsa de fonduri a Ministerului Sănătății pentru a onora plata salariilor din decembrie, ale medicilor, pe care-i numește „eroi”
Fostul ministru al Sănătăţii, Ioana Mihăilă, susţine că în timp ce președintele PNL, Florin Cîţu „se joacă de-a «rotativa» cu PSD", Ministerul Sănătăţii nu are bani pentru salariile din decembrie ale medicilor, care sunt „eroii acestui război cu un virus perfid", completând că „ei ne tratează, ei salvează vieţi. De ce nu-ţi pasă de ei, Florin Cîţu?”
 

„Florin Cîțu bate record după record și lasă medicii din România fără bani de salarii.

În vara acestui an lăsa personalul din centrele de vaccinare neplătit cu lunile. Promitea că la rectificare vor fi bani.

Acum, ministrul interimar Cseke Attila trage si el semnalul de alarmă. Și spune clar că fără o nouă rectificare nu se vor plăti salariile a zeci de mii de medici în decembrie.

Iar Florin Cîțu „se joacă de-a «rotativa» cu PSD”, spune Ioana Mihăilă, printr-o postare pe pagina de Facebook. 


Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat miercuri, 17 noiembrie, că nu sunt bani în bugetul instituţiei pentru salariile din decembrie ale 74.000 de angajaţi, dar că se lucrează la soluţii, cea mai la îndemână fiind o rectificare bugetară. 

El a adăugat faptul că nu a fost depăşită o anumită limită care nu poate fi estimată sau în care s-ar putea intra în întârziere de plată a salariilor la 15 decembrie, „dar sigur am semnalat această problemă, pentru că trebuie să fim preventivi şi să nu ajungem într-o asemenea situaţie”, pentru DIGI24.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii