Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Cluj Accident rutier grav pe DN1-E60. Victima a decedat pe loc

ro

21 Oct, 2023 10:20 921 Marime text
Sursa foto: IPJ Bistrița/Foto cu rol ilustrativ



 
  • Potrivit IPJ Cluj, la data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 08.45, a fost înregistrat un accident rutier pe DN1-E60, în zona localității Mărtinești.
 
​Potrivit IPJ Cluj, la data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 08.45, a fost înregistrat un accident rutier pe DN1-E60, în zona localității Mărtinești.
 
Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 58 de ani, din Turda, care conducea autoturismul dinspre municipiul Cluj-Napoca, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul din dreapta a direcției de mers.
 

„În urma impactului, bărbatul a fost proiectat din autoturism pe partea carosabilă, iar din nefericire, acesta și-a pierdut viața. Echipajul medical a pronunțat decesul victimei”, precizează IPJ Cluj.

 
În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
 
Traficul rutier pe sensul de mers Cluj-Napoca - Turda este blocat pentru intervenția echipajelor, fiind deviat pe DJ103M, prin localitățile Rediu – Aiton, punctează sursa menționată.
 
Citește și
Incendiu în localitatea Loamneș. Pompierii intervin la fața locului (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii