Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Activități preventive desfășurate de polițiști. Iată unde

ro

13 Oct, 2023 19:23 1039 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai mute activități preventive în municipiu și în județ.
 
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai mute activități preventive în municipiu și în județ, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
La data de 12 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară au acționat pentru prevenirea delincvenței juvenile, în rândul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 1 Rasova.
 
La data de 12 octombrie 2023, polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au acționat pentru prevenirea delincvenței juvenile, în rândul elevilor de la Școala Gimnazială Gala Galction Mangalia, Liceul Tehnologic Topraisar și Școala Gimnazială nr. 22 I. C. Brătianu Constanța.
 
De asemenea, au derulat acțiuni de prevenire a consumului de droguri, în rândul elevilor de la Liceul Tehnologic Ion Bănescu Mangalia, dar și de prevenire a violenței domestice, în comuna Topraisar.
 
Totodată, polițiștii au desfășurat activități informativ-preventive, în rândul conducătorilor auto aflați în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, cu privire la prevederile Legii 213/2023.
 
Potrivit acestora, conducătorul auto, aflat sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive ori fără a deține permis de conducere, care provoacă un accident rutier soldat cu decesul victimei, va fi condamnat la închisoare cu executare, fiind eliminată posibilitatea de a fi condamnat cu suspendarea executării pedepsei, a încheiat sursa citată.
 

Citește și:
Acțiuni ale polițiștilor din Constanța. Ce au constatat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii