Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Activități preventive în rândul conducătorilor auto

ro

11 Jul, 2024 19:30 499 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
 
  • La data de 10 iulie 2024, polițiștii Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, împreună cu reprezentanți ai Direcției Generale Anticorupție, au desfășurat activități de informare a participanților la traficul rutier aflați în tranzit pe Drumul European E87.

La data de 10 iulie 2024, polițiștii Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, împreună cu reprezentanți ai Direcției Generale Anticorupție, au desfășurat activități de informare a participanților la traficul rutier aflați în tranzit pe Drumul European E87. Polițiştii Serviciului Siguranţă Școlară și Prevenirea Criminalității au oferit conducătorilor auto o serie de sfaturi și recomandări pentru prevenirea furturilor din autoturisme. Totodată, participanților la traficul rutier le-au fost reamintite prevederile Legii numărul 213/ 7 iulie 2023 pentru completarea articolului 91 din Legea numărul 286/2009 privind Codul Penal, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Pentru a evita situațiile vulnerabile, polițiștii recomandă șoferilor:

- Asigurați autoturismele prin încuierea uşilor;
- Nu lăsați în autoturism obiecte personale;
- Contactați firme specializate în comercializarea şi instalarea de sisteme de alarmare, antifurt, pe autoturisme, în vederea cumpărării unor asemenea sisteme care, odată activate, descurajează infractorii şi realizează siguranţa autoturismelor, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Bărbat agresat de șapte indivizi pe Bulevardul I.C. Brătianu, din municipiul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii