Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 21 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Bărbat reținut după ce a fost prins la volan băut și fără permis de conducere. Iată ce spun polițiștii

ro

21 Aug, 2024 14:57 237 Marime text
Mașină de poliție. Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
  • Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
     
La data de 20 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 3 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 30 de ani, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Astfel, la data de 18 august 2024, în jurul orei 04.45, bărbatul ar fi fost depistat de polițiști din cadrul Secției 3 Poliție în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Rețiunere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de poliție Județean Constanța.

Astăzi, 21 august 2024 va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală, a încheiat sursa citată.



Citește și:
IPJ Tulcea organizează angajări pentru ocuparea mai multor posturi. Despre ce posturi este vorba
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii