Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Bărbat reținut pentru înșelăciune, în urma unei percheziții domiciliare. Detalii de la polițiști

ro

21 Sep, 2024 17:00 435 Marime text
Mașină de poliție. Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
  • Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 
     
La data de 20 septembrie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 3 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 52 de ani, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 20 septembrie 2024, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, în județul Dâmbovița, unde au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor trei telefoane mobile și aproximativ 5.000 de lei.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

Astăzi, 20 septembrie 2024, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Scandal de proporții, între bărbați și femei, în Pantelimon! Oficial de la IPJ Ilfov (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii