Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Controale efectuate de polițiști în Portul Constanța. Iată ce au descoperit oamenii legii

ro

04 Sep, 2024 14:57 183 Marime text


Mașină de poliție. Sursă foto: ZIUA de Contanța


În data de 3 septembrie 2024, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța și al polițiștilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au desfășurat o razie în Portul Constanța.

Activitățile derulate au avut ca scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, au fost legitimate 360 de persoane și au fost verificate tot atâtea vehicule. 

De asemenea, au fost efectuate controale la cinci societăți comerciale, fiind verificați, totodată, 36 de agenți de pază.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 41 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, precum și în baza Legii 333/2003, privind privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, precizează IPJ Constanța.


Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 295.000 de lei. 

Au fost scoşi din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalţi participanţi, doi șoferi, față de care a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere și au fost oprite din a circula două vehicule care nu prezentau siguranţă pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate.

Totodată, în jurul orei 08:40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului ConstanțaServiciul Municipal de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism în Portul Constanța, în zona Porții de acces nr. 10.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, a încheiat sursa citată.


 Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști.

Citește și:
IPJ ConstanțaBărbat din Tuzla, reținut după ce a bătut o persoană și a lovit-o pe alta cu mașina
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii