Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 02 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​IPJ Constanța cumpără lucrări de reparații și de întreținere a autovehiculelor și a echipamentelor conexe (DOCUMENT)

ro

02 Jul, 2024 17:00 131 Marime text


Potrivit licitatiepublica.ro, IPJ Constanța anunță achiziția unor servicii de reparare și de întreținere a autovehiculelor și a echipamentelor conexe.
 
Contractul se ridică la suma de 56.722.69 RON.
 
Data limită până la care firmele care doresc să participe la licitație pot depune ofertele este 03.07.2024, ora 08:00.
 
Conform licitatiepublica.ro, reparațiile se vor realiza de către ofertant, în maxim 3 zile de la data primirii comenzii ferme.

Serviciile vor fi însoțite de factura fiscală și declarație de conformitate.
Plata se va realiza prin OP, în contul de trezorerie al furnizorului, în 30 de zile de la primirea facturii și recepția serviciilor.
 
Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a anunțat pentru ofertanți inclusiv condițiile de participare. Astfel, oferta, semnată și ștampilată, va fi transmisă autorității contractante pe adresa de email: achizitii@ct.politiaromana.ro, având caracter ferm și obligatoriu din punct de vedere al conținutului pe toată perioada de valabilitate a ofertei, respectiv 60 de zile. Prețul va fi exprimat în lei fără TVA. Se va menționa dacă societatea este neplătitoare/plătitoare de TVA. O condiție esențială este, de asemenea, și respectarea specificațiilor și termenelor prevăzute în cererea de ofertă.
 
Criteriul de atribuire al contractului este prețul cel mai scăzut / avantajos pe pachet de produse / servicii/ lucrări, raportat la cerințele specificate în anunț.
 
Achiziția se va finaliza prin intermediul SICAP.
Ofertanții au obligația publicării serviciilor în catalogul electronic ca pachet, specificându-se numărul prezentului anunt.

Potrivit IPJ Constanța, societățile comerciale participante au următoarele obligații, sub sancțiunea descalificării ofertelor înaintate:
  • să nu fie implicate în scandaluri publice, personalul din conducere, administrație și lucrătorii să dea dovadă de probitate morală,
  • să nu planeze asupra acestora suspiciuni de comitere a infracțiunilor, să nu fie cercetați în dosare penale. De asemenea, să nu se afle în niciuna din situatiile prevazute de art. 164, 165, 167 din Legea nr. 98/ 2016, privind Achizitiile publice.
  • în fiecare anunț, societatea contractantă va specifica în mod clar și concis statutul confidențialității datelor cu caracter personal comunicate, respectiv dacă sunt de acord/nu sunt de accord cu diseminarea datelor proprii cu caracter personal către terți sau alți ofertanți.
 
În anunț este specificat faptul că achizitorul își rezervă dreptul în selectarea ofertantului câștigător, fără a fi obligat să prezinte justificări celorlalți ofertanți la acțiunea de achiziții de mai sus. Autoritatea contractantă nu are obligația de a face comunicări scrise. Prezentei achiziții nu i se aplică prevederile referitoare la soluționarea contestațiilor de către CNSC, achiziția directă nefiind o procedură de atribuire, a unui contract de achiziții publice.
 
În secțiunea Documente puteți consulta cererea de ofertă a IPJ Constanța.
 
Citește și:
Transelectrica SA achiziționează servicii de revizii și reparații ambarcațiuni ale STT Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii