Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Dosar penal pe numele unui bărbat care ar fi provocat accident sub influența alcoolului, în Valu lui Traian

ro

03 Jun, 2024 15:11 526 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța

La data de 2  iunie a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Floarea Soarelui din comuna Valu lui Traian, un conducător auto ar fi pierdut controlul direcției și ar fi intrat cu autoturismul în șanț.

Conform unui comunicat emis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

La scurt timp după aceea, șoferul a fost identificat în apropiere.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
De 1 Iunie Șofer băut a accidentat un minor, de 5 ani, pe Bulevardul Aurel Vlaicu, Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii