Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Droguri găsite în ghiozdanul unui bărbat din Costinești (FOTO)

ro

14 Aug, 2024 13:03 194 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
 
  • La data de 14 august 2024, în jurul orei 03.15, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Costinești au depistat, în apropierea unui club din stațiune, un bărbat care purta un ghiozdan.
     
La data de 14 august 2024, în jurul orei 03.15, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Costinești au depistat, în apropierea unui club din stațiune, un bărbat care purta un ghiozdan, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.

Acesta ar fi manifestat un comportament agitat la vederea polițiștilor.

În urma verificărilor, în interiorul ghiozdanului polițiștii au descoperit și ridicat un grinder metalic, aproximativ 10 grame de substanță vegetală de culoare verde - olive, un cântar de precizie, o țigară confecționată artizanal, o pipă metalică, o foiță de staniol care ar fi prezentat urme de material vegetal de culoare verde - olive precum și 666 de lei.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliției, cercetările urmând a fi desfășurate în continuare de către polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate - Serviciul Teritorial Constanța, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Oficial de la IPJ Constanța despre logistica precară de care ar dispune polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii