Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 29 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Persoane depistate cu droguri în Vama Veche (FOTO)

ro

29 Aug, 2024 11:58 235 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
 
  • Acțiunea s-a desfășurat în comuna Limanu și stațiunile Vama Veche și 2 Mai.
     
La data de 28 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia - Secția 2 Poliție Vama Veche - 2 Mai au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea consumului de substanțe interzise, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acțiunea s-a desfășurat în comuna Limanu și stațiunile Vama Veche și 2 Mai.

În cadrul activităților derulate, au fost legitimate 65 de persoane și au fost verificate 48 de vehicule. 

În urma neregulilor constate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei.

Totodată, a fost reținut în vedere suspendării un permis de conducere și au fost retrase un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare. 

De asemenea, pe strada Tudor Vladimirescu din stațiunea Vama Veche polițiștii au identificat un bărbat, de 28 de ani, în autoturismul căruia au fost descoperite trei recipiente ce conțineau substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și două grindere.

Ulterior, pe aceeași stradă polițiștii au identificat două femei, de 18 ani, respectiv 19 ani, asupra cărora au fost descoperite trei recipiente ce conțineau substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și un grinder.

În ambele cauze au fost sesizați polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, a încheiat sursa citată.



Citește și:
IPJ Constanța: O femeie a fost dată dispărută de familie după ce a plecat la muncă în Anglia și nu a mai putut fi contactată telefonic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii