Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Principala misiune a polițiștilor pe parcursul festivalului „Beach, please!” este ca tinerii să se distreze în siguranță!

ro

13 Jul, 2024 09:50 443 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
 
  • Și astăzi au fost continuate activitățile informativ-preventive de catre polițiștii Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, în interiorul festivalului „Beach, please!”.

Și astăzi au fost continuate activitățile informativ-preventive de catre polițiștii Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, în interiorul festivalului „Beach, please!”, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Tinerii și adolescenții prezenți în festival au fost informați cu privire la măsurile de siguranță pe care să le adopte pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de furt din buzunare, poșete, genți și totodată au fost făcute recomadări pentru a nu fi implicați în diverse situații conflictuale.
 
Discuțiile au vizat și riscurile asociate consumului și traficului ilicit de droguri, fiind distribuite materiale informativ-preventive care transmit mesaje și recomandări pentru ca tinerii să se distreze în siguranță.

Tinerii și adulții prezenți la festival au fost angrenați în discuții constructive care să-i ajute să ia decizii corecte, pentru ca participanții la festival să se bucure de o atmosferă plăcută şi o distracţie în siguranţă, fără evenimente negative.

„Atunci când sunteţi martorii unor fapte antisociale sau aţi fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresaţi celui mai apropiat echipaj de poliţie sau să apelaţi gratuit numărul unic de urgenţă 112!”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Știri Constanța: Poliția intervine în Limanu. Cum s-a aventurat în trafic un tânăr de 18 ani
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii