Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța rămâne fără un adjunct! Daniel Ovidiu Cătană, împuternicit inspector șef la IPJ Maramureș

ro

10 Oct, 2024 15:28 256 Marime text
Foto ilustrativă - sursa: ZIUA de Constanța

Daniel Ovidiu Cătană părăsește postul de adjunct al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, la un interval de doar câteva zile de când a câștigat concursul pentru această funcție. Acesta a fost împuternicit inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureș.
 
Pe site-ul oficial al Poliției Române, la rubrica „Echipa Managerială”, Daniel Ovidiu Cătană figurează deja în funcția de Comisar șef de poliție Împuternicit Șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureş.
 

Cătană Daniel Ovidiu a fost împuternicit, pe 9 noiembrie 2023, ca adjunct al inspectorului șef Bîltag Dumitru. Cei doi au făcut echipă împreună cu comisarul șef Nicolae Simion, adjunct al șefului inspectoratului, care a câștigat prin concurs această funcție.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Bîltag Dumitru, Nicolae Simion și Cătană Daniel Ovidiu Cum arată echipa managerială a IPJ Constanța. Cine sunt cei trei comandanți și când au audiențe

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii