Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Tânăr de 20 de ani, prins drogat la volan

ro

18 Aug, 2023 15:40 1133 Marime text

Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: unsplash.com
  • În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu - Postul de Poliție Luminaau identificat, mierucri, 17 august 2023, în jurul orei 23.20, un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

Deasemenea, miercuri, 17 august 2023, în jurul orei 18.40, polițiști din Poliției municipiului Medgidia – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Poporului, fiind sub influența substanțelor psihoactive. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

Toto miercuri, 17 august 2023, în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Tomis, s-a produs un accident rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 55 de ani, ar fi condus un autoturism, pe bulevardul Tomis, și ar fi lovit două vehicule parcate.

Conducătorul auto a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Citește și:

Trei ani de închisoare: Mandat executat pentru un bărbat care a condus fără permis
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii