Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 15 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Mai multe persoane reținute pentru tulburarea ordinii și liniștii publice (VIDEO)

ro

10 Sep, 2024 09:41 290 Marime text
Inspector principal de poliție Ludmila Dascălu, Sursa foto, IPJ Ialomița


 
  • Polițiștii din Ialomița au reținut, în cursul serii de 9 septembrie 2024, 15 bărbați, din municipiul Slobozia, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.
În data de 9 septembrie 2024, în jurul orei 09:00, Poliţia Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Cloșca din municipiul Slobozia, pe fondul unei tamponări în trafic, a izbucnit un conflict spontan, între mai multe persoane, 2 dintre acestea provocând avarii la unul dintre autoturismele implicate, cu obiecte contondente.

În urma deplasării polițiștilor din Ialomița la faţa locului, cu sprijinul Poliţiei Locale și al jandarmilor ialomițeni, conflictul a fost aplanat și nicio persoană nu a suferit vătămări corporale.

4 bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Slobozia în vederea continuării cercetărilor.

 

În timpul audierilor, în apropierea sediului poliției, mai multe persoane, cunoștințe ale celor implicate în scandal, au început să se amenințe, având asupra lor obiecte contondente, transmite Inspectorul rincipal de poliție, Ludmila Dascălu.

Imediat, pentru restabilirea ordinii și liniștii publice, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița și polițiști locali. 

În urma documentării activității infracționale, polițiștii au reținut 15 persoane, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, mai precizează sursa citată.


În cursul zilei de mâine, acestea vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, cu propuneri legale. 

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale și tragerea la răspundere penală.

În urma verificărilor și cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, în cursul nopții de 10 septembrie 2024, a mai fost reținută o persoană, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Citește și:
Razii ale polițiștilor în județul Constanța. S-au dat amenzi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii