Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, continuă seria rugăciunilor pentru ploaie și astăzi (FOTO+VIDEO)

ro

19 Jul, 2024 09:48 573 Marime text







 
  • Astăzi, 19 iulie, de la ora 10.30, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, continuă seria rugăciunilor pentru ploaie și va oficia slujba pe terenul situat lângă ferma mănăstirii Techirghiol.

Astăzi, 19 iulie, de la ora 10.30, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, continuă seria rugăciunilor pentru ploaie și va oficia slujba pe terenul situat lângă ferma mănăstirii Techirghiol.

Reamintim că în această noapte, la schitul „Sfântul Serafim de Sarov”, din apropierea localității Ion Corvin, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a citit rugăciuni pentru încetarea secetei în timpul Sfintei Liturghii.

IPS Teodosie a făcut câteva precizări legate de slujba oficiată pentru a aduce ploaia.
 
 

„De câte ori suntem în necaz, în secetă sau prea multă ploaie, odată cu iertarea va veni și milostivirea față de noi, față de pământul acesta însetat, față de prunci, de bătrâni, de tineri, de toți cei săraci Dumnezeu va aduce ploaie ca să aducă pământul roade și ne va binecuvânta pe toți!”.

 
Întrebat despre faptul că și Patriarhia Română a cerut ploaia, IPS Teodosie a precizat că a făcut întotdeauna și că se bucură că și Patriarhia a făcut acest lucru.
 
De asemenea, acesta a spus că va continua seria rugăciunilor și mâine și cât este nevoie până va începe ploaia.


Citește și
IPS Teodosie va citi rugăciuni pentru încetarea secetei la schitul „Sfântul Serafim de Sarov”, din apropiere de Ion Corvin
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii