Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ÎPS Teodosie, despre demolarea Bisericii Izvorul Tămăduirii. Ce se va întâmpla cu lăcașul de cult (VIDEO)

ro

07 Mar, 2022 14:51 2479 Marime text


ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a răspuns cu privire la situația bisericii Izvorul Tămăduirii, de pe bulevardul Tomis din Constanța. A precizat că nu consideră că se va proceda la demolarea acesteia. „Nu se va întâmpla așa. Va fi relocată, am făcut demersurile și am găsit și locație”, a spus ierarhul. Conform celor declarate de ÎPS Teodosie, biserica se va muta în spatele blocurilor de la Macul Roșu, înspre cartierul Henri Coandă.

Declarațiile ÎPS Teodosie pot fi ascultate aici:



Reamintim că primarul Municipiului Constanța, Vergil Chițac i-a trimis o scrisoare deschisă ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului prin care îi solicită să pună în aplicare decizia instanței referitioare la Biserica Izvorul Tămăduirii din zona Macul Roșu din municipiul Constanța. Scrisoarea a fost făcută publică pe 14 februarie, cu o lună înainte de expirarea termenului.

Edilul îi amintește prelatului că sentința a fost pronunțată la 13 decembrie 2021, care este “data rămânerii definitive a hotărârii”, iar termenul de 90 de zile expiră astfel la 14 martie 2022.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii