Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPS Teodosie face noi declarații controversate-„Nu vă luaţi după medic în cele sufleteşti! Nu are o pregătire duhovnicească” (VIDEO)

ro

18 Oct, 2024 09:38 212 Marime text
IPS Teodosie a fost invitat în cadrul unei emisiuni la Radio Dobrogea. Acesta a fost întrebat, joi, de un ascultător căreia medicul i-a recomandat să nu ţină post, din cauza unor afecţiuni neurologice de care suferă, dacă poate cere dezlegare de la preot pentru zilele de post.

„Nu vă luaţi după medic în cele sufleteşti! Medicul, în general, îndeamnă să mănânci consistent, că nu are o pregătire duhovnicească. Dacă vi se pare jertfa mică doar cu postul, acum cereţi o dezlegare exagerat de mare”,a răspuns ÎPS Teodosie.

„Nici vorbă. Nu mâncarea de dulce vă face sănătoasă, ceea ce vă îngreunează. Are toxine şi vă face mai rău”, a îndemnat Arhiepiscopul Tomisului, continuând „Ţineţi rânduiala. Nu cereţi dezlegare, că nu are voie duhovnicul să calce rânduielile”.

„Astea sunt rânduieli comune tuturor creştinilor şi mai multă rugăciune, mai multă credinţă în Dumnezeu şi va fi mai bine”- a mai spus Arhiepiscopul Tomisului. 

În VIDEO de mai jos puteți asculta declarațiile integrale 

Citește și:
ÎPS Teodosie a ajuns în fața magistraților Curții de Apel Constanța! (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii