Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ÎPS Teodosie sfătuiește femeile cu probleme de fertilitate să se roage la mănăstirea Sfântul Dionisie şi Efrem cel Nou din judeţul Constanţa (VIDEO)

ro

22 Sep, 2024 13:47 351 Marime text
ÎPS Teodosie. Foto: Radio DobrogeaÎn cadrul emisiunii săptămânale de la Radio Dobrogea, ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a menționat că zeci, chiar sute de femei cărora medicii nu le-au dat nicio şansă de a avea copii au devenit mame după ce s-au rugat la mănăstirea Sfântul Dionisie şi Efrem cel Nou din judeţul Constanţa.

De asemenea, ÎPS Teodosie le-a recomandat celor care îşi doresc copii, dar care nu au fost binecuvântaţi cu ei, să se roage Sfântului Cuvios Efrem cel Nou.

”Multe femei au primit sentinţă de la medicii care le-au consultat, de specialitate, şi le-au spus: nu vă mai osteniţi, nu puteţi să aveţi copii niciodată! Am auzit că dacă te rogi la Sfântul Efrem mereu, insistent, şi la Maica Domnului, se poate contrazice această sentinţă. Şi s-au născut, din cei care au fost, cel puţin la mănăstirea noastră, Sfântul Dionisie şi Sfântul Efrem cel Nou, zeci, chiar sute de copii, în câţiva ani s-au născut acelor femei cărora nu li s-a dat nicio şansă să aibă copii”, a declarat IPS Teodosie în emisiunea săptămânală de la Radio Dobrogea.



Citește și: 

„Femeia să nu se roage în pielea goală, să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit“ (VIDEO
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii