Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPS Teodosie va rosti rugăciuni pentru încetarea secetei la Năvodari, zona Sibioara

ro

24 Jul, 2024 19:21 172 Marime text
foto cu rol ilustrativ
Mâine, 25 iulie, de la ora 11.00, Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia rugăciunile pentru încetarea secetei la Năvodari, zona Sibioara.

Această acțiune vine ca răspuns la condițiile meteorologice nefavorabile. 

Mâine, 25 iulie, de la ora 11.00, Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va rosti rugăciunile pentru încetarea secetei la Năvodari, zona Sibioara.- au transmis reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului. 

Amintim că, Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi avertizări Cod Portocaliu și Cod Galben de instabilitate atmosferică pentru mai multe județe din țară, printre care și Tulcea și Constanța. 

Potrivit ANM, a fost emisă avertizare cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată valabilă în intervalul 24 iulie, ora 10.00 – 25 iulie, ora 10.00.

La munte, în sudul Banatului, în Oltenia, Maramureș, Moldova, Muntenia, în Dobrogea continentală și în cea mai mare parte a Transilvaniei vremea va fi instabilă. Instabilitatea se va manifesta la început în zonele montane, iar spre seară și noaptea și în celelalte regiuni. Vor fi averse torențiale, intensificări ale vântului și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20...30 l/mp și izolat de peste 40 l/mp. Pe alocuri vor fi vijelii (rafale în general de 50...70 km/h) și căderi de grindină.

Notă: instabilitatea atmosferică se va menține accentuată și în următoarele două zile, în cea mare parte a țării.



Citește și:

IPS Teodosie ajunge la Mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului” de la Suceava. Programul liturgic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii