Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Îşi extinde paleta de activităţi pe zi ce trece RAJDP vrea să facă spaţii de campare a rulotelor prin judeţ

ro

07 Apr, 2011 01:42 2220 Marime text
cap_6.jpgRegia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa are o paletă largă de servicii şi activităţi.

Instituţia, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa condus de către Nicuşor Constantinescu, nu mai are demult ca domeniu de activitate exclusiv drumurile şi podurile din judeţ. Regia s-a apucat de împăduriri şi, mai nou, de amenajat campinguri prin judeţ. Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa a anunţat prin mica publicitate că intenţionează să amenajeze campinguri în mai multe zone ale judeţului Constanţa.

„Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul «Amenajare spaţii de campare rulote la proiectul - Reabilitare şi amenajare cişmea Tropaeum Traiani» comuna Adamclisi, judeţul Constanţa", se arată într-un anunţ publicat de RAJDP într-un ziar.

Alte trei anunţuri similare anunţă amenajări de campinguri în alte zone ale judeţului, mai exact la Cişmeaua Mihai Eminescu, de pe teritoriul comunei Ion Corvin, lângă cişmeluţa de la Deleni şi pe teritoriul comunei Ostrov. Un alt anunţ informează că RAJDP va amenaja „spaţii de pe suprafaţa de 20.000 mp la Cetatea Capidava", situată pe teritoriul comunei Topalu, însă nu se precizează ce fel de spaţii vor fi pe cele două hectare.

De precizat că am încercat să-l contactăm telefonic, pentru mai multe detalii despre aceste noi investiţii, chiar pe directorul RAJDP, Adrian Gâmbuţeanu, însă nu a răspuns la telefon.

Camping lângă cetate

Am stat de vorbă cu primarul comunei Adamclisi, Anton Burcea, care ne-a declarat că proiectul privind spaţiile de campare în zona monumentului istoric a fost demarat în mandatul anterior alegerii sale ca primar, dar că s-ar bucura ca proiectul să se concretizeze. „Ştiu că vor să amenajeze spaţiul de campare jos, lângă cetate. Dar, având în vedere că în zonă este şi un sit arheologic, nu ştiu dacă li se va aproba. Cred că trebuie aprobare de la Ministerul Culturii. Oricum, bine ar fi să se facă acest proiect", a afirmat primarul Anton Burcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii