Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Constanța Pompierii, la datorie în weekend! Unde au intervenit

ro

21 Aug, 2023 10:05 883 Marime text
Pompieri. Foto: Facebook/IGSU
  • Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a 28 incendii în urma cărora s-au înregistrat doar pagube materiale. 

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au executat, în perioada 18- 19 august 2023, 322  misiuni, cele mai multe dintre ele, 251, fiind pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor cu afecțiuni medicale. 

Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a 28 incendii în urma cărora s-au înregistrat doar pagube materiale. 

În perioada menționată, pompierii militari au intervenit și în cazul a 8 accidente rutiere soldate cu 10 victime care au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele SMURD și cele al Serviciului Județean de Ambulanță,  7 dintre ele fiind ulterior transportate la spital și 2 din păcate, fiind declarate decedate la fața locului. 

De asemenea, echipajele ISU „Dobrogea“ au intervenit și în  alte 35 situații precum deblocări de ușă, asigurări măsuri PSI la decolare/aterizare elicopter SMURD, salvare persoane aflate în pericol de înec ori salvare animale captive în medii ostile vieții. 

Citește și: 

UPDATE: Intervenție de urgență în Stațiunea Mamaia! Persoană scoasă inconștientă din mare (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii